Overige activiteiten

Opleiders

Als platform voor enneagram professionals willen we graag mensen die het enneagram binnen hun professie gebruiken belangeloos bij elkaar brengen en met elkaar verbinden. Sinds 2006 zijn we een levendig platform voor verschillende coaches, trainers en opleidingsinstituten in Nederland, met als doel het verbinden en het uitwisselen van kennis en informatie over het Enneagram in Nederland.

Op zaterdag 6 februari 2021 was de start voor de verschillende opleiders en degene die de intentie hebben om een opleiding te starten om samen komen. Het doel van deze bijeenkomst: elkaar leren kennen, informeren over de verschillende stromingen (eventuele kwaliteitseisen en accreditaties), het draagvlak verbreden en natuurlijk elkaar versterken en inspireren, waar nodig.

Voor meer informatie vraag het secretariaat: [email protected]

Enneagram Stichting Nederland

De Enneagram Stichting Nederland is gespecialiseerd in de verhalende traditie. Zij zijn er voor iedereen die geïnteresseerd is in het enneagram: beginners, amateurs en professionals. Voor ontmoeting, verdieping en inspiratie organiseren zij ESN-dagen voor iedereen die het enneagram persoonlijk en/of professioneel toepast.

Hier vindt u de agenda voor de ESN-dagen: https://www.enneagramstichting.nl/agenda/