Idee voor een PEP-dag

Het PEP heeft als doel het uitwisselen van kennis en ervaring over het Enneagram, vóór en dóór de deelnemers. Als je het leuk vindt kun je zelf een keer een interactieve workshop geven.
Het PEP is vooral een platform waar het principe ‘train de trainer’ centraal staat. Het gaat om het totale leereffect, uitwisselen van eigen ervaringen, en om zelf in je bewustzijn te kunnen groeien. Als je een passend thema hebt en deze graag verder uit wilt werken om een PEP dag voor te bereiden, kunnen we samen met jou andere PEP-pers zoeken waarmee je je workshop kunt geven.

Je kunt ons ook je idee doorgeven waarvoor wij dan een geschikt iemand zoeken om het verder uit te werken.

Bij vorige PEP-dagen zijn al een aantal onderwerpen verzameld waarover de participanten meer zouden willen leren. Wellicht zit er een onderwerp tussen waar je wel ideeën over hebt.

Blog schrijven

Op de website en via facebook is ruimte om je eigen verhaal m.b.t. het enneagram te delen. Als je het leuk vindt om rond een thema verdieping te zoeken en je kennis te delen in een blog, neem dan contact op met het secretariaat.

Andere suggesties

Heb je een goed idee voor het PEP, een suggestie voor de website of wil je graag een bijdrage leveren aan de doelstellingen van ons platform, neem dan contact op met één van de bestuursleden.