PEP dag vrijdag 4 november 2022

Beste lezer, aan de inhoud van de dag wordt nog hard gewerkt door de Kerngroep in overleg met het bestuur. Bijgaand alvast een tipje van de sluier.

We zijn vereerd dat we een buitenlandse spreker mogen verwelkomen. En, gegeven het meer dan interessante onderwerp en de enorme expertise van de spreker bieden we niet één maar twee PEP-dagen aan. De vierde november kan verrijkt worden met de geboden praktijk op 5 november.

Janusz is een Duits/Poolse enneagram trainer die dit jaar een nieuw boek heeft gepubliceerd: “Enneagramstruktur: Selbsterkenntnis und Beziehungsmuste.” Janusz heeft zich de verschillende enneagramscholen eigen gemaakt en voegt daar met dit boek iets aan toe.

Janusz Jurczys stelt: “Je bent niet één enneagramtype. Je dominante type leidt het hele team van enneagramtypes. Om de essentie ontwikkeling van mensen te begrijpen moet je als professional kijken hoe alle 9 drijfveren in een persoon zich uiten.”

Hij breekt een lans dat we alle typen in ons hebben en wil ons laten zien hoe ze gevonden en herkend kunnen worden.

Zodra we verdere informatie kunnen delen zullen we dat hier doen, bijvoorbeeld over de inhoud en kosten van de optionele tweede PEP-dag.

Komende PEP dag

Onderwerp volgt

Vrijdag 4 november 2022

Locatie

Drakenburg

Voor meer informatie: www.drakenburg.nl

Programma 4 november

9.30 uur: Inloop met koffie & thee
10.00 uur: Info PEP & werkgroepen
11.00 uur: Start ochtendprogramma
12.30 uur: Lunch
13.30 uur: Start middagprogramma
17.00 uur: Hapje en een drankje

Kosten PEP dag 4 nov. 2022

  • € 40 voor participanten
  • € 55 voor oud-participanten en introducé(es)
  • € 100 voor niet-leden (aanmelding graag via het secretariaat; deelname is alleen mogelijk indien er nog plaatsen beschikbaar zijn)

incl. koffie/thee, uitgebreide lunch en naborrelen.

Hieronder kun je het geldende tarief selecteren en je betaling doen.

Aanmelden

Geef je hier op voor eerstvolgende PEP dag.

€100 niet-leden: aanmelden via secretariaat

Als je bent aangemeld, maar onverhoopt toch niet kunt komen, is restitutie van het bedrag mogelijk tot zeven dagen voor aanvang van de dag. Dit is de termijn waarop we het definitieve aantal deelnemers door moeten geven aan het conferentiecentrum. Als je binnen die zeven dagen afmeldt, is restitutie van het bedrag niet meer mogelijk. Wanneer je vragen hebt, neem dan contact op met onze secretaris.