Deep democracy en het enneagram

Charlotte van der Moolen en Jolanda Dortmans nemen jullie deze dag graag mee in de combinatie van het Enneagram en Deep Democracy;

https://www.youtube.com/watch?v=DNVFL-qooAc

De wijsheid van de minderheid?

De stem van de minderheid kan van grote toegevoegde waarde zijn, zeker als we horen wat hun verborgen boodschap is en hoe die boodschap het voor het geheel beter maakt. Luisteren naar de onderstroom.

Naast de types in jezelf, geldt de wijsheid van Deep Democracy ook voor jou en je gezin, team of organisatie. De kennis van Deep Democracy zorgt voor ‘betere’ besluitvorming die meer gedragen wordt vanuit alle perspectieven en invalshoeken. We gaan aan de slag met besluitvorming, onderstroom, sabotagegedrag, & veiligheid in de groep

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat deze dag jou vanuit jouw Enneagram type kan brengen en heb je zin in een dag vol interactieve werkvormen? Meld je dan hieronder aan.

Komende PEP dag

14 April 2023

Locatie

Groot Kruivestein

Gooyerdijk 211

3972 MH Driebergen

Voor meer informatie: https://www.sfeervolleruimte.nl

Agenda 14 April

9.30 uur: Inloop met koffie & thee
10.00 uur: Info PEP & werkgroepen
10.30 uur: Start ochtendprogramma
12.30 uur: Lunch
13.30 uur: Start middagprogramma
17.00 uur: Hapje en een drankje

Kosten PEP dag 14 april 2023

  • € 50 voor participanten
  • € 65 voor oud-participanten en introducé(es)

incl. koffie/thee, uitgebreide lunch en naborrelen.


Hieronder kun je het geldende tarief selecteren en je betaling doen.

Aanmelden

Geef je hier op voor eerstvolgende PEP dag.

Als je bent aangemeld, maar onverhoopt toch niet kunt komen, is restitutie van het bedrag mogelijk tot zeven dagen voor aanvang van de dag. Dit is de termijn waarop we het definitieve aantal deelnemers door moeten geven aan het conferentiecentrum. Als je binnen die zeven dagen afmeldt, is restitutie van het bedrag niet meer mogelijk. Wanneer je vragen hebt, neem dan contact op met onze secretaris.